Tuesday, March 16, 2010

Saya Da Nak KaweN???



Assalamualaikum semua....hehe..
Agak lama gak aku menyepi dr blog ni..ketandusan idea n idup yang membosankan...ehhe...tp dlm bosan2 tu ade gak yg menarik ( yer kot!!)
Yang Pertama.............
1. Aku Da Nak Kawen


2. Aku Da nak Kawen Dah


3. Yeayy...aku da nak kawenn..


4. Lg 3 bulan aku kawen oiiiiii!!


hehe...berdebar2 rasanyer nk kawen ni..setelah ditimbang,ditapis,diuli,dianyam,dikira semua da sebulat kata 12hb June 2010 bersamaan 29 Jamadil Akhir 1431 Hijrah aku akan berkahwin n secara rasminyer tak lagi memegang status single n available tu...terusss jd x available...hehe...

Persiapan tu da mula sket2..sopping pun da mula da...Aku harap semua akan berjalan dgn lancar n xde masalah yg enter frame...dan sekarang aku mula nk mntk nasihat sket2 dari org yang sudah berkahwen ni....bab itu la, bab ini la, bab "TUT" laa..mcm2 respon aku dapat..hehe...
Aku ni minah blur sket...dlm berdebar2 ni aku mula blur nk mula camne..tLg bagi sket nasihat SiPU- SipU n OtaI - Otai Yang Da Berkawen Ni...nk berguRu jap..yelaaa....naK kaWen MMg SenanG..Cerai Lg SenaNg....UUUUiiiiiiiiiii...MinTak SimPang!!!!!! sebab tu skrg aku mula MempersiapKan diri nk Menghadapi Alam bAru nanTi..doa- DOAkN YeR....

teMa aku nnT insYaaLLah AppLE Green..wat Ala kadaR je...xde Grand2 sbb BudgeT pun x GranD..SesiaPa yang MengenaLi aku sila Lah HAdir NNt yer....nnt aku UpdaTe kad pUlak pasNi..Kad akU wat senDiri, DeSiGn SendiRi..JimAt Koss..hehehe
SediKiT SedUtan maSa MenGeteS BAju..=P

7 comments:

ChiLaBaey's said...

Lama tak dengar cerita.... Rindu pun ada.... Ohhh.... patutlah, sibuk buat persiapan nak kawen yer.... Ok... Lepas ni mesti banyak entry menjelang tarikh keramat tu... Apa2 pun keep in touch.... Bukan touch and go.... :)

Nuraihan Mohd Saleh said...

hhehhe....sory lma x update..ketandusan idea la..hehe..pasni msti byk update sal kawen..hahhaa..nnt an send kad ek..=)

ChiLaBaey's said...

Alhamdulillah ada juga jemputannye.... Hehehehe.... Buat entry best2 pasal kawen yer.... Tak sabar ni rakan blogger ramai dah start kawen... :) Apa2 pun tahniah2 diucapkan...

Nuraihan Mohd Saleh said...

mstila jemput...awk antara rakan blog yg paling setia..hehe..TQ..doa2kn semua selamat n success ek..ehehe

Nuraihan Mohd Saleh said...

mstila jemput...awk antara rakan blog yg paling setia..hehe..TQ..doa2kn semua selamat n success ek..ehehe

ChiLaBaey's said...

Wah saya suka... Dapat jemputan... Saya doakan untuk awak moga segalanye selamat dan dipermudahkan segala urusan menjelang hari tersebut jer Raihan a.k.a Ann.... :)

ChiLaBaey's said...

Ada sesuatu di blog saya... Check it out....!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails