Tuesday, December 22, 2009

My Pre Besday~


skRg jam tepat kul 630pm....pre besday for me..i just waited wut gonna happened 2 morrow..=)
jArang aku Celebrate besday.....bole dikira dgn jari..mane nak taW kan..umur nak 25 ni ade suppRised ke..MiracLE ke..hikhik..but i wish it's a GOOD thing....
SejaraH keCeliKan aku ke UnivErs ni kul 9.00 pagi..~
jadi................
aku akan menantiKan ape aKan jadi kuL 9..ehhe.... either it gonna b supriSed 4 me or it's gonna b pLain........akU xde la puLak gambo masa kecik...gambo yg ni je ade tu pun curik dr abah..abah ade simpan senyaP2 dalam Wallet dier...hehe...pInjaM jap ek BAH...=P

Ha.......yang agak jendul sikit disitu lah aku....hehe..klaka tgk aku masa kecik2...luassssssss.....kapal terbang pun bole landing....=D
yanG lain2 tuu la adik beradik aku...yang duk memegang aku tuu kakak yang paling Sulong...dipanggil aLOng..yang sebelah kiri tuu kakak aku yang kedua...dipanggil Kak Kin...yang kanan sekali tuuu satu2nya abang kesayangan aku dipanggil ABanG...

Tepat jam 9pagi 23 Disember 1985 maka lahirlah seorang kanak2 perempuan yang diberi nama On D Spot oleh ibunya dengan nama Nuraihan berbintikan Mohd Saleh di hospital Besar Ampuan Rahimah Klang atau lebih dikenali sebagai HTAR...tu la hari dan waktu ketibaan aku seteLah 9 bUlan aku duk berGuLong dalam perOtt mak Aku...mak kata aku lahir Paling Payah..berbotol2 air masuk dalam bdn mak akU...senanG kata Mak aku Lembik gILer..ape2 Pun....InoR sayang Mak..tankiu Mak~




3 comments:

ChiLaBaey's said...

Selamat Hari Jadi Ke-25 Cik Raihan... Semoga panjang umur serta dimurahkan rezeki di mana2 anda berada.... Selain itu saya doakan untuk awak agar dipermudahkan perjalanan hidup yang akan ditempuhi... Nak apa ekk...??? :)

Nuraihan Mohd Saleh said...

amin.....
nak kasik adiah ker...yeay......best2...ape2 aje...sy x kisah..wish awk tu pun sbnrnyer da wat sy hepy....=)

ChiLaBaey's said...

Selamat Tahun Baru 2010, semoga azam tahun baru ni akan sukses hendaknye.... Apa2 pun senyum selalu macam selalu.... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails