Monday, January 4, 2010

Im bAck afta 2 weeks keep silence.....=P

Fuhh!!kira2 da dekat 2 minggu den x mengapdet blog kesayangan ni..hehe...
xpe2..den da kembali...=)
Last den cito pasal pre besday den..den x cito laei pasal oN D day Of BesdaY den..=P
hehe...macam biasa tepat kul 12 tu mak abah den wish dan kish besday den dapat dari mak abah den yang paling den sayang dalam dunia ni..mmmuahhh...lap u mummy and daddy..sebelom den tdo den sempat bukak fb den...tankiu pada semua yang mengewish besday den.... LOVE U OLSS..soknyer den kejo macam biasa..(blasah la bahasa...rojak!! =D) balik den dijemput oleh tunang den c itam manis naek moto...=P dier suh den wat wish..den x terpikio apo2 wish..nak poe bukit ampang jalan jammed nak mampuih...last2 den suh dia je decide...dio sonyap........dibawaknya den poe ke uma org tua dio...den sonyap...rupa2nyer nak tuka kete daa....(penat la ckp den2 ni..tuka loqratt balek..=P)
dalam kete dier senyap je.....marah ke dier aku x wat wish..hukhuk....masyamm je muka....=(
aku pun tny dier kata duk pk nak g mane..hurm..aku pun menurut aje...tp gaye jalan tu ke arah mid valley..hurm..nak g sopping kot..=P hehe...tup2..sah dier masuk parking mid valley....aku tny nak g mane dier kate xde idea nak g mane..so jalan2 je kat mid valley..aku pun on aje...mmg aku suka window shopping nih..=D
Mula2 jalan kat area tempat2 restaurant kat level bwh mid valley tu..aku pun ikut je..pas2 aku terasa nak g jalan2 kat the garden...dier kata ON..on sokmo..sambil jalan2 sambil snap2 gambo..hehe..
sambil jalan2 sambil KlIk..KlIk..=D
sempat gak masuk boutique fav..hehe..

senang kata jalan tanpa arah dan tujuan...cheeewaahh..
pas2 masuk pintu ke arah cititel..hoo??nak dibuat hape pulak ni...aku da mula jadi blur dan bangang....?????????
x cukup dan kebangangan aku masa tu ditambah lagi dier pegi kat hotel boulevard pulak...haissshhhh.....mamat ni nak check in ke..????
kalau la bole nampak tanda soal kat pala aku masa tu sure x terkira..nak marah pun ade.... penat..fuhh!!~
mau aku jadi lembu gila camni..penat+sakit kaki+lapo..

pastu dier suh aku tggu kat lua..dier kata nak g kaunter receptionish..apehal pulak dgn mamat ni..mcm2 dalam pala hotak aku..pas2 dier dtg blk cakap jom!!!! ....sambil mntak ic aku katanyer nak check in...aku pun dalam kebangangan + blur tny macam2.. ntah mane2 lorong dier bwk..last2...aku tgk dier menghala ke restaurant hotel tu sambil aku disambut mesra pelayan restaurant tu....huh~
aku masih lagi blur+ excited...SUPRISED KAH INI?????
pelayan tu terus bawak kitorg ke meja makan..ade aku dgn dier je dalam restaurant tu sambil ditemani pelayan2..haha....dier pulak senyum2 kambeng....hampeh tul...dier pekena aku da.....sempat aku stana dier skali tanpa peduli lokasi aku masa tu....mati2 aku pikir dier nak ajak aku romen kat hotel..haha!!~

dan......ini la beberapa sedutan gambo2 yang aku sempat amek sebelom aku kekenyangan makan kat situ..hehe...TaNkiU abang....=)
LOkaSi temPat keJadiAn..

perkarangan....
menunyer...
pose sikett...=P
tukang plan suprised yang ku sayang..=P
food Starter..
1sT mEnU
2Nd Menu
Dessert
LiHat PerOtku....BunCet kannnn....coverLah...maLuuuuuuuu!!!~













2 comments:

ChiLaBaey's said...

Welcome back Raihan.... Dah makan banyak pasti perut akan membuncit.... hehehehe.... :)

Nuraihan Mohd Saleh said...

tq...bahaya oooo perkataan buncett..hehe...
bukan slalu dpt mkn special...bila dapat blasah cukup2!!~.-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails