Friday, January 8, 2010

SambunG lagi....

Citerku kembali bersambung....slain dari suprised celebrate besday gue...ade 1 lagi perkara berlaku masa besday aku ritu.....

sume berlaku masa aku kat opis....kononnyer nak turun bwh g capsquare g Digi Centre..tekan2 butang lif x nyala..aku tekan lagi...tekan! tekan!tekan!.........tapi tak jugak2 menyala......syaitonirojim tul la.....tgh aku menekan2 punat lif tu dgn kasar tetiba bunyi

KRINGGGGGGGGGGGGGGGGGGG..................................!!!!!!!!!!

terkezutt berok aku......dah bunyik pulak dier....aircond sume mati...org plak lintang pukang lari....
aku pulak lari masok opis...macam biasa la...org opis aku yg sorg ni menggelabah sket....mudah pressure...aku g kat tepon bomba yg disediakan dekat tangga kecemasan aku kol cakap tingkat 37 ade 3 special case...hahahaha!!!!!bijak tak aku...ahhahaha!!!!
nak MaMposss.....tingkat 37 tuuuu....mau melepek aku kalau turun tangga.....huhu..kebetulan mmg ade sorg dak opis aku yg pregnant..apa laaaggiiiiii......x lma lepas tu..KTiNGG....lif kecemasan bukak...aku pun masuk dgn selamba dan tenang sedangkan yg lain ntah2 tercungap2 duk turun tangga.....hehe....dak opis aku yg lain da cabut lari awl2 turun tangga.....pas tu ilang ntah kemana.....rupa2nyer dorang g wat msa kecemasan tu sbg masa "TEA TIME"!! lagi kurengg...haha~
pai kat bwh baru aku nampak betapa ramainyer manusia kat menara MULTI PURPOSE ni....dari tgkat bwh sampai la tingkat 40..ahhaa..apela agaknyer natijah org yang duk kat tgkt 40 tu turun tangga kan...huhu...

ni la rupanyer MENARA MULTI PURPOSE dimana tempat aku bekerja....
tingkat 37....nuunnn di atas sana...

bila da ade kat bwh bomba ade SEKETUL je.....hahaha.....mmg betul2 latihan kebakaran....x real langsung....myb aku x terasa sbb aku nek lif kot...hahaha....x byk gambo aku amek masa tu, ade la sket2..antaranyer ni...

seketul je bomba nyer....wat cukup syarat...hahhahaha...
yang gambo bwh ni salah seorang pekerja di tgkat 37..pekerja syarikat ELLATEC..dikenali sbg hamizul a.k.a ACID...dier ni mmg suka enter frame...=P
sebahagian pekerja2 di MENARA MULTI PURPOSE



2 comments:

ChiLaBaey's said...

Huuiitt... penting tau latihan kecemasan ni tau.... :)

Acid Voice said...

oooiittt....apa ambik pic org tak bayar nih...nak kena saman ke.....hahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails